Android Lollipop review: mooier en beter dan ooit

Redactie
13 november 2014, 15:51
1 min leestijd
Android Lollipop review: mooier en beter dan ooit

Het heeft even geduurd, maar de eerste Motorola- en Nexus-toestellen hebben de update naar Android 5.0 eindelijk ontvangen. Benieuwd wat er allemaal veranderd en verbeterd is in de nieuwe Android-versie? Check onze Android Lollipop review!

Lees verder na de advertentie.

Conclusie Android Lollipop review

android lollipop review

Android 5.0 Lollipop is de grootste vernieuwing van Android sinds Ice Cream Sandwich. Het uiterlijk is op de schop gegaan en hoewel het hier en daar wennen is, zorgt de rustige interface ervoor dat je gemakkelijk door Android navigeert. Ook de snelle prestaties, natuurlijke animaties en verbeterde beveiliging en synchronisatie zijn belangrijke ontwikkelingen. De komende tijd worden apps naar het nieuwe Material Design omgezet en wordt de gebruikservaring nog beter, waarbij apps een herkenbare interface krijgen. Android Lollipop is opnieuw een belangrijke stap in de ontwikkeling van Android en luidt een nieuw tijdperk in, waarin alles strakker en intuïtiever oogt.

Kijk wanneer jouw toestel wordt bijgewerkt in het Android Lollipop update-overzicht!

Het laatste nieuws over Android 5.0

Hieronder vind je het laatste nieuws over Android 5.0. Ben je op zoek naar een specifiek Android-apparaat, check dan de toestelpagina’s van Google of Motorola.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu