Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

‘Android M Developer Preview 2 komt 29 juni uit’

Redactie
25 juni 2015, 7:43
1 min leestijd
‘Android M Developer Preview 2 komt 29 juni uit’

De Android M Developer Preview is eind mei uitgebracht voor de Nexus 6, Nexus 5, Nexus 9 en Nexus Player. De eerste update, die over-the-air (OTA) wordt verspreid, wordt op maandag 29 juni verwacht.

Lees verder na de advertentie.

Dat meldt althans  Artem Russakovskii van Android Police, die normaliter zeer betrouwbare bronnen heeft. Mogelijk heeft een techneut bij Google iets bij  Russakovskii laten doorschemeren, die zelf ook de Developer Preview draait. “Vermoord mij niet als ‘ie is vertraagd, want dat gebeurt nou eenmaal, maar ik ben er redelijk zeker van dat de update deze week niet meer komt”, aldus  Russakovskii

Android M Developer Preview 2

android-m-androidplanet

Bij Android Planet draaien we ook de Android M Developer Preview, die tot op heden erg stabiel draait. Hier en daar vinden we logischerwijs nog bugs, zoals vastlopers en haperingen zodra het accupercentage onder de 20 procent komt. Ook werken veel apps nog niet naar behoren en is  Google Now on Tap  niet geïntegreerd. Het is vooralsnog onduidelijk wat de  Android M Developer Preview 2 gaat brengen, maar de update kan wel OTA worden geïnstalleerd. Dit maakt het voor testers gemakkelijker om de laatste Developer Preview op hun smartphone of tablet te krijgen.

De 8 tofste features van Android M

Laatste nieuws over Android M

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu