De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Android M Preview 3 vertraagd, Android M release mogelijk ook

Redactie
31 juli 2015, 15:22
1 min leestijd
Android M Preview 3 vertraagd, Android M release mogelijk ook

De derde Developer Preview van Android Marshmallow loopt vertraging op en komt op een later moment uit. Eerder meldde Google dat de software in juli zou uitkomen. Mogelijk loopt de Android M release ook vertraging op.

Lees verder na de advertentie.

De vertraging is bekendgemaakt door Googles  Wojtek KaliciŠ„ski, die een verklaring op Google+ publiceerde. “We willen dat dit een release is die als een final versie aanvoelt, waarmee je echt goed jouw apps en games kunt testen”, aldus  KaliciŠ„ski. “Blijf alsjeblieft geduldig en ga geen mogelijke releasedata of geruchten verspreiden.” De releasedatum is nog onbekend, maar zal waarschijnlijk volgen in augustus.

Android M release

De officiële release van Android M staat gepland voor het derde kwartaal van dit jaar – juli, augustus of september. Aangezien de derde preview is vertraagd, is het aannemelijk dat de officiële release ook wat wordt opgeschoven. Mogelijk komt deze aan het einde van september uit, wanneer ook de naam van de nieuwe Android-versie wordt bekendgemaakt. De release van de officiële versie gaat meestal gepaard met het onthullen van de nieuwe naam.

In bovenstaande video laten we de acht tofste features van Android M zien, waarmee je direct weet wat er allemaal met de nieuwe Android-versie gaat veranderen.

Laatste nieuws over Android M

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu