Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Android Market: hoge resolutie iconen en promotionele video’s

Redactie
17 november 2010, 12:10
1 min leestijd
Android Market: hoge resolutie iconen en promotionele video’s
market

Ontwikkelaars kunnen vanaf nu nog meer informatie invullen als zij een Android-applicatie toevoegen of wijzigen in de Android Market. Google verplicht ontwikkelaars om een icoontje in hoge resolutie (512 bij 512 pixels) te uploaden. Daarnaast is het mogelijk om een zogenaamde ‘Feature Graphic’ aan een applicatie te hangen met een grootte van 1024 bij 500 pixels. Een ‘Feature Graphic’ is een soort advertentie voor een bepaalde applicatie, die bovenaan te zien is in de Android Market. Tenslotte kunnen ontwikkelaars vanaf nu een video toevoegen van YouTube, zodat potentiële kopers meer te zien krijgen van een bepaalde applicatie.

De grote vraag is natuurlijk: wat gaat er gebeuren met de Android Market. Waarschijnlijk zal Google de nieuwe mogelijkheden optimaal benutten in een volgende versie van de Market. Wij van Android Planet hopen dat Google de vernieuwde Market snel introduceert. Misschien gebeurt dit wel tegelijkertijd met de release van Gingerbread?

Lees verder na de advertentie.

ontwikkelaar-android

Onderhoud

Google gaat op 19 november onderhoudwerkzaamheden verrichten aan de Android Market. Van 7:00 uur tot 13:00 uur kunnen ontwikkelaars geen nieuwe applicaties uploaden. Gebruikers kunnen overigens wel apps downloaden. Google heeft niet laten weten waarom het bedrijf onderhoud pleegt. Wellicht krijgen we vrijdag nieuwe functies te zien (PayPal integratie?).

Bron: Android Police

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu