De Samsung Galaxy S22 5G nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

Downloaden maar: 9 nieuwe Android Marshmallow wallpapers

Gijs Ettes
18 augustus 2015, 15:00
1 min leestijd
Downloaden maar: 9 nieuwe Android Marshmallow wallpapers

Het is je vast niet ontgaan: gisteravond heeft Google eindelijk de naam van de aankomende Android-versie bekendgemaakt en een nieuwe developer preview beschikbaar gesteld. Laatstgenoemde introduceert kleine verbeteringen én nieuwe wallpapers.

Lees verder na de advertentie.

Nieuwe Android Marshmallow wallpapers

De negen Android Marshmallow wallpapers zijn hieronder te bekijken en downloaden. Ze zijn in totaal zo’n 6,5MB groot, dus als je een kleine databundel hebt, is het slim om even met wifi te verbinden.  Zoals je ziet verschillen de wallpapers behoorlijk. Zo zijn er zijn drie abstracte achtergronden en drie luchtfoto’s, maar ook afbeeldingen van de Grand Canyon, een piramide en een koraalrif. Kortom, voor ieder wat wils.

Meer over de nieuwe Android-versie

Eerder vandaag beschreven we al de veranderingen die de Android Marshmallow Developer Preview 3 introduceert. Naast wallpapers vind je in deze versie ook een nieuwe bootanimatie,  een oplossing voor de bluetooth- en accu-problemen die Preview 2 veroorzaakte en een nieuwe animatie voor Google Now on Tap. De zoekfunctie is helaas  nog niet te gebruiken.

In ons uitgebreide Android 6.0 dossier is overigens nog meer informatie te vinden over de nieuwe Android-versie, die vanaf aankomende herfst beschikbaar wordt. De update zal als eerste beschikbaar worden voor Nexus-toestellen en in de weken erna worden uitgerold naar verscheidene high-end smartphones en tablets van andere fabrikanten.

Het laatste nieuws over Android 6.0

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu