Foto’s: zo ziet de Android-stand op het Mobile World Congress er uit

Thomas Haenen
2 maart 2017, 13:37
2 min leestijd
Foto’s: zo ziet de Android-stand op het Mobile World Congress er uit

Tot en met vandaag vindt in Barcelona het Mobile World Congress plaats, waar grote fabrikanten als Samsung, Huawei en LG hun nieuwe smartphones presenteren. Ook Google is deze week op de beurs te vinden met een complete stand vol smoothies, stickers en ander vermaak. Dit is wat je mist.

Lees verder na de advertentie.

Android MWC 2017

Google is elk jaar op het Mobile World Congress te vinden, maar gebruikt het evenement zelden om zelf aankondigingen te doen. Die worden bewaard voor Google I/O, de ontwikkelaarsconferentie die in mei plaats vindt. Op de beurs in Barcelona staan alle Android-partners centraal, bedrijven die hun smartphones, tablets en smartwatches voor de komende maanden presenteren. Zo zagen we deze week al onder andere de Huawei P10, LG G6, Sony Xperia XZs en de Sony Xperia XA1.

Daarom is de Android-stand een verzameling van hutjes en paviljoens waar verschillende aspecten en apps van Android gedemonstreerd worden. De hele stand staat buiten, wat het combinatie met het lentezonnetje in Barcelona één van de meest ontspannen beursplekken maakt. Benieuwd naar dat sfeertje? Onderstaande foto’s geven hopelijk een goede indruk van wat er allemaal te zien valt.

Zo is er een blokhut waar je de Google Assistant kan uitproberen, of een woestijntent waar je de augmented reality van Project Tango kan testen. Ook de Pixel-smartphones, Allo en zelfs Android Messages komen aan bod. Nieuw is het allemaal niet, maar voor de zakenmensen die de beurs bezoeken is het een goede kans om het Android-ecosysteem verder te ontdekken.

Daarnaast is Google één van de weinige bedrijven die bezoekers in de watten legt met gratis spullen. Zo worden er gratis smoothies en yoghurtdrankjes uitgedeeld, inclusief marshmallows en nougat, een verwijzing naar verschillende Android-versies. Ook zijn er kleine pinnetjes met Android-poppetjes te vinden. Ben je bereid langere tijd in de rij te staan, dan kun je zelfs gratis een zelf-ontworpen Android-poppetje laten drukken op een tas.

Lees het laatste nieuws over Android

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu