Deze easter egg zit verstopt in Android N

Wouter Nijsen
16 juni 2016, 9:10
1 min leestijd
Deze easter egg zit verstopt in Android N

Sinds gisteravond is Developer Preview 4 van Android N te downloaden voor Nexus-gebruikers. Hoewel de update weinig nieuws voor gebruikers toevoegt, zit er wel een geinige easter erg verstopt.

Lees verder na de advertentie.

Dit is de Android N easter egg

Door de Developer Previews die de afgelopen maanden zijn uitgebracht, hebben we inmiddels een goed beeld van wat we van Android N kunnen verwachten. Developer Preview 4, die gisteravond werd uitgebracht, maakte het besturingssysteem klaar voor ontwikkelaars, maar op  de definitieve naam van Android N moeten we nog even wachten.

android n easter egg

Google heeft echter een easter egg toegevoegd aan Android N, waarmee het bedrijf op een geinige manier de naam van de software `verklapt`. Wanneer je op je Nexus-toestel of Xperia Z3 met Android N naar ‘Instellingen > Over de telefoon’ gaat en vervolgens een aantal keer op `Android-versie` tikt, verschijnt de letter N in beeld.

Als je hier een aantal keer op drukt en eventjes vasthoudt, verschijnt de naam `Namey McNameface’ in beeld. De Android-versie gaat uiteraard niet echt zo heten, maar het is een leuke verwijzing naar Google I/O 2016, waar Google  iedereen vroeg om mee te denken met de naam van Android N.

→ Lees meer over de update in ons uitgebreide Android N-dossier.

Het laatste nieuws over Android N

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's