Android Network Awards: genomineerden voor de beste Android-applicaties vandaag bekend

Redactie
20 juli 2009, 10:00
2 min leestijd
Android Network Awards: genomineerden voor de beste Android-applicaties vandaag bekend
android network awards

Dankzij de website Androidbloke zijn we uitgenodigd om mee te doen aan de Android Network Awards, een initiatief om prijzen uit te reiken aan beste Android-applicaties. Op 20 juli (vandaag dus) worden de categorieën bekendgemaakt, met per categorie zo’n 5 kanshebbers. Voor jou als gebruiker is er ook een belangrijke rol weggelegd, want vanaf 3 augustus kun je stemmen op je favoriete Android-applicaties. Het bijzondere van de Android Network Awards is dat het een samenwerkingsverband is van meerdere Android-nieuwssites, wereldwijd. Dat geeft dus meteen een mooi beeld hoeveel Android-sites er inmiddels al in de diverse landen bestaan.

AndroidGuys kondigde de award-wedstrijd een paar dagen geleden aan via hun podcast. Het gaat om meer dan zomaar wat prijzen uitreiken. In plaats daarvan gaat het erom gebruikers een idee te geven welke applicaties nu echt uitblinken in de verschillende categorieën. Er zijn bijna 30 categorieën, van beste GPS- of fitnessapplicatie tot de applicatie met de beste wow-factor.

Lees verder na de advertentie.

Op 27 juli zijn de 5 tot 7 genomineerden per categorieën officieel vastgesteld. Dan zullen ook de polls worden aangemaakt en gaat de promotie van start. Stemmen door het publiek kan vanaf 3 augustus vanaf alle deelnemende Android-sites, dus ook vanaf Planet Android.

Op 10 augustus is het de bedoeling dat de winnaars bekend zijn.

De complete lijst van deelnemende Android-websites is al behoorlijk indrukwekkend en bestaat onder andere uit onze Nederlandse collega’s Androidworld.nl.

Binnekort meer info op: Android Network Awards

Spotlight: Android

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's