android awardsMaar liefst 30 Android-websites wereldwijd hebben de handen ineen geslagen voor een verkiezing van de beste Android-applicaties. De afgelopen weken hebben de websites een voorselectie gemaakt. Vanaf vandaag is het tijd om zelf te gaan stemmen. Alle gebruikers kunnen meestemmen en in de 26 beschikbare categorieën hun favoriete applicaties kiezen.

We roepen daarom al onze lezers op om via onderstaand formulier een stem uit te brengen.

Om het overzichtelijk te houden hebben we de categorieën over meerdere tabbladen verdeeld, dus let even op dat je bij elk rijtje ook nog even op de tabs moet klikken.

Ben je het niet eens met de keuze van de gezamenlijke Android-sites, dan kun je als gebruiker ook nog alternatieven aandragen. Vul in dat geval bij de optie Other je eigen favoriet in. De verkiezing sluit op 16 augustus 23:59 uur, dus je hebt precies een week om te stemmen.

Helaas zijn de polls niet voorzien van meer informatie over het programma. Vandaar dat we zelf maar zoveel mogelijk applicaties hebben gelinkt naar Cyrket.com (extra Planet Android-service!). Op die website vind je meer informatie over het programma/widget en daar kun je ook de QR-code vinden om de applicatie meteen te downloaden. De lijst met linkjes vind je steeds onder de betreffende poll.

Succes!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.