Deze maand op Android Planet: alles over Android 9.0 (Pie)

Thomas Haenen
4 september 2018, 19:15
2 min leestijd
Deze maand op Android Planet: alles over Android 9.0 (Pie)

In september duiken we diep in de wereld van Android 9.0 (Pie). Naast een uitgebreide (video)review werpen we een blik op de belangrijkste features, de handigste tips en waarom het nou eigenlijk zo lang duurt om een update uit te rollen naar jouw smartphone.

Lees verder na de advertentie.

Android Pie maandthema

We houden je natuurlijk al dagelijks op de hoogte van het laatste nieuws, maar bij Android Planet duiken we ook geregeld de diepte in. Iedere maand zetten we daarom een nieuw thema centraal, en bieden we je tips, achtergrondverhalen en interviews rondom dat thema.

Deze maand staat Android Pie centraal. Google gaf begin augustus al de definitieve versie van Android 9.0 vrij en langzaam maar zeker is de software beschikbaar voor andere toestellen. Zo zullen naar verwachting onder andere Nokia, OnePlus en Sony (voorlopige) versies van de update vrijgeven in de komende weken.

android pie-beeld

Maar of je smartphone nou deze maand verschijnt of helemaal nooit wordt bijgewerkt: het kan natuurlijk altijd geen kwaad om alles over Android Pie te weten te komen. Daarom lees je er de komende weken alles over op Android Planet. Zo verschijnt binnenkort al onze uitgebreide review, inclusief video. Ook kun je tips voor nieuwe features als Digital Wellbeing en de gebarenbediening verwachten.

Daarnaast beseffen we heel goed dat het ontzettend vervelend is dat je soms zo lang moet wachten op updates. Waarom gaat het bij sommige fabrikanten heel snel, terwijl je bij anderen haast een jaar of meer moet wachten op updates? We nemen deze maand ook het updateproces met je door. Wat komt er allemaal bij kijken, en wanneer verschijnt de Android 9.0-update voor jouw smartphone?

Houd Android Planet dus in de gaten, schrijf je in voor onze nieuwsbrief of download de gratis Android Planet-app om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste artikelen.

Wat mogen we niet missen?

Zijn er onderwerpen die we volgens jou absoluut niet mogen overslaan deze maand, of heb je alvast een suggestie voor een volgend maandthema? Laat het ons dan weten in een reactie onder dit bericht, of stuur een mailtje naar redactie@androidplanet.nl.

Lees het laatste nieuws over Google

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu