Android Planet-adventskalender (1 december): win een OPPO A54s t.w.v. 219 euro!

Redactie
1 december 2021, 15:00
2 min leestijd
Android Planet-adventskalender (1 december): win een OPPO A54s t.w.v. 219 euro!

We zijn los! De eerste prijs van de Android Planet-adventskalender is een grootse, want we geven een gloednieuwe OPPO A54s-smartphone weg ter waarde van 219 euro.

Lees verder na de advertentie.

Android Planet-adventskalender 2021

Als trouwe lezer had je er misschien al op gehoopt, maar ook dit jaar is er weer een grootste Android Planet-adventskalender. Natuurlijk kun je ook als nieuwe lezer een kansje wagen, want we hebben heel wat prijzen weg te geven!

Van woensdag 1 tot en met vrijdag 24 december maak je namelijk elke werkdag kans op een prijs! Dat betekent dat we aankomende weken minimaal 18 cadeaus verloten. Antwoorden op veel gestelde vragen kun je in het adventskalender-overzicht vinden.

De gekozen winnares is Iris uit Nieuw-Vennep. Gefeliciteerd en veel plezier met je prijs!

Woensdag 1 december: maak kans op een OPPO A54s t.w.v. 219 euro

De Oppo A54s werd onlangs aangekondigd, maar kun je nu al winnen. Bij Android Planet hebben we de OPPO A54s-smartphone als prijs klaarstaan voor de aftrap van onze adventskalender van 2021. Deze smartphone kenmerkt zich vooral door de drievoudige camera, met de hoofdcamera van 50 megapixel, 2 megapixel-dieptelens en 2 megapixel-macrocamera. Met de dieptesensor maak je fraaie portretten met een wazige achtergrond, terwijl de macrocamera geschikt is voor close-ups.

Niet alleen de camera is een noemenswaardige feature van de OPPO A54s. Een tweede is de 5000 mAh-batterij die in het toestel zit. Deze schakelt namelijk ‘s nachts over op een extra zuinig verbruik, waardoor je telefoon langer meegaat.

Met een volledig opgeladen batterij kun je volgens OPPO genieten van maar liefst 34 uur gesprekstijd of 21 uur lang video’s streamen. Dit doe je op het 6,52 inch-scherm dat automatisch dimt of verheldert.

De OPPO A54s wordt gesponsord door OPPO! De adviesprijs van deze smartphone bedraagt 219 euro.

Meedoen is helaas niet meer mogelijk. Maar elke werkdag rond 15.00 uur plaatsen we een nieuwe winactie. Klik hier voor welke actie vandaag loopt.

Hoe maak ik kans op de prijs?

Vanaf 1 december verschijnt elke werkdag een nieuwsbericht op Android Planet en opent er tegelijk een vakje in onze kalender! Zo weet je waar je die dag kans op maakt en hoe je mee kunt doen. In het artikel vind je een link naar een Google-formulier, waarin we je een paar vragen stellen zoals je naam en e-mailadres. Zodra je je inschrijft doe je mee!

Alle informatie op een rij

Meer weten over deze Android Planet-winmaand? Bekijk dan onze speciale Android Planet-adventskalender 2021-actiepagina. Daar vind je de kalender, volledige lijst van winnaars en winnaressen en natuurlijk alle veelgestelde vragen en antwoorden op een rij.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu