Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Android Planet-adventskalender (13 december): win een Starterkit Cam Plus beveiligingssysteem t.w.v. 672 euro!

Redactie
13 december 2021, 15:00
2 min leestijd
Android Planet-adventskalender (13 december): win een Starterkit Cam Plus beveiligingssysteem t.w.v. 672 euro!

Veilig thuis met de Starterkit Cam Plus van Ajax Systems. Het vakje van 13 december is geopend en daarom kun je je inschrijven om kans te maken op dit huisbeveiligingssysteem.

Lees verder na de advertentie.

Android Planet-adventskalender 2021

De eerste prijzen van de Android Planet-adventskalender van 2021 hebben we vorige week al weggegeven, maar tot en met 24 december hebben we nog veel meer voor je in petto. En het is weer 15:00 uur geweest. Dat betekent dat er een nieuw vakje is geopend. Vandaag kun je een Starterkit Cam Plus van Ajax Systems winnen! Lees snel verder.

De gekozen winnaar is Dennis uit Tilburg. Gefeliciteerd en veel plezier met je prijs!

Maandag 13 december: maak kans op een Starterkit Cam Plus t.w.v. 672 euro

De StarterKit van Ajax Systems is geschikt voor de beveiliging van woningen, maar ook kantoorgebouwen, winkels en zelfs fabrieken. Met de StarterKit Cam Plus detecteer je inbraken of pogingen tijdig en zorg je dat je preventieve maatregelen kunt nemen.

Met de Hub 2 Plus-omgeving bedien je het systeem via wifi, ethernet en twee simkaarten. Deze dienen als elkaars back-up zodat alarmen, beelden en informatie over een mogelijke inbraak ononderbroken worden vastgelegd en gedeeld met beveiligingsbedrijven en gebruikers.

De StarterKit Cam Plus is de kern van een beveiligingssysteem dat op verschillende niveaus werkt en bestaat uit vier devices: Hub 2 Plus die alle systemen bedient, de MotionCam die bewegingen detecteert, de DoorProtect die reageert op deuropeningen en de SpaceControl die het alarm in- of uitschakelt.

Voor deze winactie willen we Ajax Systems bedanken, die de Starterkit Cam Plus hebben gesponsord! De adviesprijs van deze starterkit bedraagt 672 euro

Meedoen is helaas niet meer mogelijk. Maar elke werkdag rond 15.00 uur plaatsen we een nieuwe winactie. Klik hier voor welke actie vandaag loopt.

Hoe maak ik kans op de prijs?

Vanaf 1 december verschijnt er elke werkdag een nieuwsbericht op Android Planet en opent er tegelijk een vakje in onze kalender! Zo weet je waar je die dag kans op maakt en hoe je mee kunt doen. In het artikel vind je een link naar een Google-formulier, waarin we je een paar vragen stellen zoals je naam en e-mailadres. Zodra je je inschrijft doe je mee!

Alle informatie op een rij

Meer weten over deze Android Planet-winmaand? Bekijk dan onze speciale Android Planet-adventskalender 2021-actiepagina. Daar vind je de kalender, volledige lijst van winnaars en winnaressen en natuurlijk alle veelgestelde vragen en antwoorden op een rij.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu