De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Android Planet-adventskalender (15 december): win een Huawei Watch Fit New t.w.v. 129,98 euro!

Redactie
15 december 2021, 15:01
2 min leestijd
Android Planet-adventskalender (15 december): win een Huawei Watch Fit New t.w.v. 129,98 euro!

Het 11e vakje is op tijd open met een smartwatch. Vandaag is Huawei aan de beurt met een wearable. Maak kans op de Huawei Watch Fit: een combinatie van stijl en functionaliteit.

Lees verder na de advertentie.

Android Planet-adventskalender

Van woensdag 1 tot en met vrijdag 24 december maak je namelijk elke werkdag kans op een prijs! Dat betekent dat we aankomende weken minimaal 18 cadeaus weggeven. Vandaag kun je een Huawei Watch Fit New van Huawei winnen!

De gekozen winnaar is Robbert uit Katwijk. Gefeliciteerd en veel plezier met je prijs!

Woensdag 15 december: Huawei Watch Fit New t.w.v. €129,99

Lees je tijd en dagindeling af op een 1,64 inch-amoled-display om je pols. Dat is een fractie van wat de Huawei Watch Fit te bieden. De Watch Fit is namelijk een smartwatch die een horloge ver achter zich laat, met jouw persoonlijke stijl.

Met de Huawei Watch Fit kun je een gepersonaliseerd thema toepassen, waardoor het voelt alsof je elke dag een ander horloge om je pols hebt. In aanvulling op de tijd en dagindeling heb je inzicht in het weer, je hartslag, je gelopen stappen en andere handige features zoals het monitoren van je workouts.

Zoals de naam al verklapt: de focus ligt op een fitte lifestyle. En dat kan ook door de ingebouwde personal trainer, waarmee je twaalf soorten workouts geanimeerd kan volgen op je pols. Daarnaast kun je gegevens bijhouden voor elf verschillende sporten zoals hardlopen, zwemmen en fietsen. Tot slot krijg je meldingen om stress tegen te gaan wanneer de smartwatch dit detecteert.

De Huawei Watch Fit New wordt gesponsord door Huawei! De waarde van deze smartwatch bedraagt 129,98 euro.

Meedoen is helaas niet meer mogelijk. Maar elke werkdag rond 15.00 uur plaatsen we een nieuwe winactie. Klik hier voor welke actie vandaag loopt.

Hoe maak ik kans op de prijs?

Vanaf 1 december verschijnt er elke werkdag een nieuwsbericht op Android Planet en opent er tegelijk een vakje in onze kalender! Zo weet je waar je die dag kans op maakt en hoe je mee kunt doen. In het artikel vind je een link naar een Google-formulier, waarin we je een paar vragen stellen zoals je naam en e-mailadres. Zodra je je inschrijft doe je mee!

Alle informatie op een rij

Meer weten over deze Android Planet-winmaand? Bekijk dan onze speciale Android Planet-adventskalender 2021-actiepagina. Daar vind je de kalender, volledige lijst van winnaars en winnaressen en natuurlijk alle veelgestelde vragen en antwoorden op een rij.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Huawei Watch Fit
Huawei Watch Fit

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu