Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Android Planet-adventskalender (16 december): win een Xiaomi 11T t.w.v. 549 euro!

Redactie
16 december 2021, 15:00
2 min leestijd
Android Planet-adventskalender (16 december): win een Xiaomi 11T t.w.v. 549 euro!

Vandaag maak je kans op een Xiaomi 11T: een smartphone met een goede accu, mooi scherm en hoge resolutie-camera’s. Het vakje is geopend, dus schrijf je snel in om te kunnen winnen!

Lees verder na de advertentie.

Android Planet-adventskalender 2021

Xiaomi is vandaag de sponsor van de dag. Ze staan niet alleen bekend om hun smartphones, maar het hele arsenaal aan producten: smart home, smartwatches, elektrische steps, oordopjes en nog veel meer.

Van woensdag 1 tot en met vrijdag 24 december maak je elke werkdag kans op een prijs! Dat betekent dat we aankomende weken minimaal 18 cadeaus verloten. Vandaag maak je kans op een Xiaomi 11T.

De gekozen winnares is Martien uit Haaren. Gefeliciteerd en veel plezier met je prijs!

Donderdag 16 december: win een Xiaomi 11T

Xiaomi 11t

Het 6,67 inch-amoled-scherm van de Xiaomi 11T heeft een levendige kleurenweergave. Verder beschikt het display over een ververssnelheid van 120Hz, waardoor het scherm erg geschikt is voor media en games.

Aan de zijkant vind je de aan- en uitknop met daarin de vingerafdrukscanner voor een snelle ontgrendeling. De snelheid van de telefoon wordt geregeld door de MediaTek Dimensity 1200-processor. Deze krijgt stroom door een grote 5000 mAh-accu die in slechts 36 minuten volledig is opgeladen.

Achterop vind je drie camera’s die ieder een rol vervullen in je foto’s: een hoofdcamera van 108 megapixel, groothoeklens en macrocamera. Wat betreft video’s leg je mooie 4K-beelden vast die je in alle rust terug kunt kijken.

De Xiaomi 11T wordt gesponsord door Xiaomi! De adviesprijs van deze smartphone bedraagt 549 euro.

Meedoen is helaas niet meer mogelijk. Maar elke werkdag rond 15.00 uur plaatsen we een nieuwe winactie. Klik hier voor welke actie vandaag loopt.

Hoe maak ik kans op de prijs?

Vanaf 1 december verschijnt elke werkdag een nieuwsbericht op Android Planet en opent er tegelijk een vakje in onze kalender! Zo weet je waar je die dag kans op maakt en hoe je mee kunt doen. In het artikel vind je een link naar een Google-formulier, waarin we je een paar vragen stellen zoals je naam en e-mailadres. Zodra je je inschrijft doe je mee!

Alle informatie op een rij

Meer weten over deze Android Planet-winmaand? Bekijk dan onze speciale Android Planet-adventskalender 2021-actiepagina. Daar vind je de kalender, volledige lijst van winnaars en winnaressen en natuurlijk alle veelgestelde vragen en antwoorden op een rij.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Xiaomi 11T
Xiaomi 11T

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu