De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Android Planet-adventskalender (24 december): win een Google Nest-set t.w.v. 539 euro!

Redactie
24 december 2021, 15:00
2 min leestijd
Android Planet-adventskalender (24 december): win een Google Nest-set t.w.v. 539 euro!

Maak je huis nog slimmer en veiliger met het laatste vakje van de Android Planet-adventskalender. We hebben namelijk de Google Nest Hub, Indoor Cam en Outdoor Cam voor je. Zo heb je niet alleen binnen, maar ook buiten het overzicht.

Lees verder na de advertentie.

Android Planet-adventskalender

De kalender toont 24 december en dat betekent niet alleen dat er een vakje open gaat. Het gaat namelijk om het laatste vakje. Vandaag maak je kans op een Google Nest-set, bestaande uit: de Nest Indoor Cam, Nest Outdoor Cam en tot slot de Nest Hub om alles in de gaten te houden. Deze vette prijs doen we zelf aan één van onze lezers cadeau! 

De gekozen winnaar is John uit Sommelsdijk. Gefeliciteerd en veel plezier met je prijs!

Vrijdag 24 december: win een Google Nest Hub, Indoor Cam en Outdoor Cam

De laatste dag van de adventskalender sluiten we af met een set die je huis een stap verder automatiseert en beveiligt. Te beginnen met de Nest Hub, waarmee je de slimme apparaten in je huis monitort. Bovendien volg je er ook je afspraken en kun je verschillende Google-apps gebruiken.

Het tweede deel van deze set bestaat uit de Nest Indoor Cam. Deze is niet alleen voorzien van een camera, maar ook een microfoon en luidspreker. Hierdoor kun je niet alleen op afstand je huis in de gaten houden, maar ook blijven communiceren.

Tot slot geven we de Nest Outdoor Cam weg. Net zoals de Indoor Cam maakt deze onderscheid tussen voertuigen, personen en dieren. Zo blijf je op de hoogte van wat er buiten je huis afspeelt. Bovendien is deze weerbestendig, waardoor je op zonnige en regenachtige dagen kunt zien wat er zich rondom je huis afspeelt.

De adviesprijs voor deze set met de Nest Hub, Nest Indoor Cam en Nest Outdoor Cam bedraagt 538,99 euro.

Meedoen is helaas voor dit jaar niet meer mogelijk!

Hoe maak ik kans op de prijs?

Vanaf 1 december verschijnt elke werkdag een nieuwsbericht op Android Planet en opent er tegelijk een vakje in onze kalender! Zo weet je waar je die dag kans op maakt en hoe je mee kunt doen. In het artikel vind je een link naar een Google-formulier, waarin we je een paar vragen stellen zoals je naam en e-mailadres. Zodra je je inschrijft doe je mee!

Alle informatie op een rij

Meer weten over deze Android Planet-winmaand? Bekijk dan onze speciale Android Planet-adventskalender 2021-actiepagina. Daar vind je de kalender, volledige lijst van winnaars en winnaressen en natuurlijk alle veelgestelde vragen en antwoorden op een rij.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu