Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Android Planet-adventskalender (1 december): win de OPPO Band 2 t.w.v. 79 euro!

Redactie
1 december 2022, 15:00
2 min leestijd
Android Planet-adventskalender (1 december): win de OPPO Band 2 t.w.v. 79 euro!

Het is de de eerste dag van de maand en dus is het eerste vakje geopend van de Android Planet-adventskalender. Vandaag kun je een slimme wearable winnen van OPPO, dus lees gauw verder!

Lees verder na de advertentie.

Android Planet-adventskalender

Het is 15.00 uur en dat betekent dat het tijd is om het eerste vakje in de Android Planet-adventskalender te openen. Vandaag geven we de OPPO Band 2 weg, een nieuwe trendy wearable.

OPPO ken je waarschijnlijk van de vele smartphones die de fabrikant verkoopt, maar het merk heeft ook smartwatches, oordopjes en een tablet. Onlangs werd de OPPO Band 2 aangekondigd en die kun je zoals gezegd vandaag winnen.

Update 2 december 14.00: Meedoen is niet meer mogelijk!
De winnaar is Eugène uit Wijchen. De prijs komt zo snel mogelijk jouw kant op!

1 december: maak kans op de OPPO Band 2

Oppo Band 2

De OPPO Band 2 zit een beetje tussen een fitnesstracker en smartwatch in. Het apparaatje is met 79 euro niet al te duur, maar biedt wel allerlei handige (gezondsheids)functies. Belangrijk is het amoled-schermpje van 1,57 inch, dat mooi en duidelijk beeld biedt, en dunnere randen heeft dan bij de vorige OPPO Band.

Je kan verschillende watchfaces (wijzerplaten) instellen en allerlei workouts bijhouden. Zo zijn er met name veel opties voor hardlopers, maar er is ook een nieuwe tennismodus beschikbaar. Als je niet zo graag rent of tennist, dan is de OPPO Band 2 natuurlijk ook een handige wearable.

Ook fijn: de OPPO Band 2 houdt bij hoe goed je slaapt en heeft een hartslagmeter aan boord. De batterij gaat lekker lang mee; volgens OPPO kun je tot 14 dagen zonder opladen. Is de wearable wel leeg, dan kun je ‘m in minder dan een uur volledig bijvullen. Vijf minuten aan het stroom is genoeg om er weer een hele dag tegenaan te kunnen.

Voor deze winactie willen we OPPO bedanken voor het sponsoren van de Band 2! De adviesprijs van deze wearable bedraagt 79 euro.

Hoe maak ik kans op de prijs?

Vanaf 1 december verschijnt er elke werkdag rond 15.00 een nieuwsbericht op Android Planet en opent er tegelijk een vakje in onze kalender! Zo weet je waar je die dag kans op maakt en hoe je mee kunt doen. In het artikel vind je een link naar een Google-formulier, waarin we je een paar vragen stellen zoals je naam en e-mailadres. Zodra je je inschrijft doe je mee!

Alle informatie op een rij

Meer weten over deze Android Planet-winmaand? Bekijk dan onze speciale Android Planet-adventskalender 2022-actiepagina. Daar vind je de kalender, volledige lijst van winnaars en winnaressen en natuurlijk alle veelgestelde vragen en antwoorden op een rij.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Oppo Band 2
Oppo Band 2

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu