Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Android Planet-adventskalender (6 december): win een MediaMarkt-cadeaukaart t.w.v. 100 euro!

Redactie
6 december 2022, 15:03
2 min leestijd
Android Planet-adventskalender (6 december): win een MediaMarkt-cadeaukaart t.w.v. 100 euro!

Dag 6 van de Android Planet-adventskalender is geopend. Vandaag maak je kans op een MediaMarkt-cadeaubon t.w.v. 100 euro. In dit artikel vind je de simpele stappen om mee te doen met deze winactie!

Lees verder na de advertentie.

Android Planet-adventskalender

Ook vandaag hebben we weer een leuke prijs in de Android Planet-adventskalender voor je. Je maakt namelijk kans op een MediaMarkt-cadeaukaart t.w.v. 100 euro, die geheel vrij te besteden is!

Bij MediaMarkt kun je het hele jaar door terecht voor smartphones, tablets en andere gadgets. Twijfel je nog en ben je op zoek naar advies op maat? Dan kun je ook in één van de 49 fysieke MediaMarkt-winkels terecht.

Update 7 december 14.00: Meedoen is niet meer mogelijk!
De winnaar is Johannes uit Zwagerbosch. De prijs komt zo snel mogelijk jouw kant op!

6 december: win een MediaMarkt giftcard t.w.v. 100 euro

mediamarkt_giftcard_adventskalender

Ben je op zoek naar een nieuwe smartphone, laptop, tablet of andere nieuwe gadget? Dan ben je bij MediaMarkt natuurlijk aan het juiste adres! Dankzij het uitgebreide assortiment is er altijd genoeg keuze.

Met de cadeaukaart van MediaMarkt kies je zelf waar je het bedrag aan wil besteden. Deze cadeaukaart is zowel in de MediaMarkt-webshop als één van de fysieke MediaMarkt-winkels te besteden. Natuurlijk kun je daar ook terecht voor vragen over het te kopen product of bijvoorbeeld de klantenservice. Het tegoed hoeft daarnaast niet in een keer besteed te worden; na aankoop blijft het resterende bedrag gewoon op de cadeaukaart staan.

We willen MediaMarkt bedanken voor het sponsoren van de cadeaukaart. De waarde daarvan bedraagt 100 euro.

Hoe maak ik kans om te winnen?

Vanaf 1 december verschijnt er elke werkdag een nieuwsbericht op Android Planet en opent er tegelijk een vakje in onze kalender! Zo weet je waar je die dag kans op maakt en hoe je mee kunt doen. In het artikel vind je een link naar een Google-formulier, waarin we je een paar vragen stellen zoals je naam en e-mailadres. Zodra je je inschrijft doe je mee!

Alle informatie op een rij

Meer weten over deze Android Planet-winmaand? Bekijk dan onze speciale Android Planet-adventskalender 2022-actiepagina. Daar vind je de kalender, volledige lijst van winnaars en winnaressen en natuurlijk alle veelgestelde vragen en antwoorden op een rij.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu