Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Android Planet-adventskalender (22 december): zelfreinigende oordopjes van LG

Colin Baak
22 december 2020, 14:59
2 min leestijd
Android Planet-adventskalender (22 december): zelfreinigende oordopjes van LG

LG maakt allerlei mooie producten zoals witgoed, televisies, smartphones en meer. Ook zijn ze voorloper en trendsetter als het gaat om innovatie. Vandaag maak je kans op een setje draadloze oordopjes, die zichzelf reinigen dankzij UV-licht.

Android Planet-adventskalender 2020

Er is weer een vakje geopend van de Android Planet-adventskalender en daarom maak je ook vandaag weer kans op een toffe prijs. Het gaat om een setje Tone Free-oordopjes van fabrikant LG. Waarom je zeker een kansje moet wagen, lees je hieronder.

Bovendien is de winnaar van de Xiaomi Mi 10T Lite (de prijs van 21 december) bekend. De winnaar is: Desmond uit Doetinchem. Gefeliciteerd en veel plezier met je prijs!

Dinsdag 22 december: zelfreinigende draadloze LG-oordopjes t.w.v. 149 euro

LG Tone Free

Op zoek naar een setje volledig draadloze oordopjes? Dan ben je vandaag aan het goede adres bij Android Planet. Je maakt namelijk kans op een setje LG Tone Free FN6-oordopjes met een waarde van 149 euro. De fabrikant levert meerdere earbuds mee, zodat de dopjes altijd perfect in je oren passen.

Op een enkele lading kun je maar liefst zes uur muziek luisteren. Het doosje met ingebouwde accu zorgt ervoor dat je de LG Tone Free-dopjes nog twee keer volledig op kunt laden. Tevens bevat het doosje een speciale UV-techniek waardoor bacteriën gedood worden. Zo geniet je niet alleen altijd van de lekkerste beats, maar ook van volledige schone oordopjes!

Voor deze winactie willen we LG bedanken, die de LG Tone Free FN6 hebben gesponsord! De adviesprijs van deze oordopjes bedraagt 149 euro.

De gekozen winnaar is: Marco uit Breda. Gefeliciteerd en veel plezier met je prijs!

Alle informatie op een rij

Meer weten over deze Android Planet-winmaand? Bekijk dan onze speciale Android Planet-adventskalender 2020-actiepagina. Daar lees je namelijk exact wat je moet doen om elke dag kans te maken op zo’n toffe prijs! Ook check je de hele kalender, volledige lijst van winnaars en winnaressen en natuurlijk alle veelgestelde vragen en antwoorden op een rij.

Alle producten die in dit artikel worden aangeraden zijn uitgekozen door de redactie van Android Planet zonder commerciële beïnvloeding. Naar deze producten kan verwezen worden met een affiliate-link. Als je iets koopt via deze link, kan Android Planet een commissie ontvangen. Meer weten? Bekijk dan ons redactiestatuut.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu