Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Android Planet-adventskalender (23 december): kans op de Gigaset GS4 én draadloze lader

Colin Baak
23 december 2020, 15:02
2 min leestijd
Android Planet-adventskalender (23 december): kans op de Gigaset GS4 én draadloze lader

De Gigaset GS4 is het gloednieuwe toestel van de Duitse fabrikant. Vandaag maak je in de Android Planet-adventskalender kans op die smartphone. Dat is niet alles want Gigaset levert ook een draadloze oplader mee!

Android Planet-adventskalender 2020

We zijn alweer toegekomen aan een van de laatste prijzen van de Android Planet-adventskalender. Afgelopen weken maakte je elke werkdag kans op een prachtige prijs en uiteraard is dat ook vandaag weer het geval. Fabrikant Gigaset heeft namelijk een tof cadeaupakket gesponsord voor één van onze trouwe Android Planet-lezers.

Bovendien is de winnaar van de LG Tone Free-oordopjes (de prijs van 22 december) bekend. De winnaar is: Marco uit Breda. Gefeliciteerd en veel plezier met je prijs!

Woensdag 23 december: Gigaset GS4 & draadloze oplader t.w.v. 269 euro

Gigaset GS4

De Gigaset GS4 is de nieuwste aanwinst van de Gigaset-familie. Het toestel beschikt over een groot scherm van 6,3 inch met een kleine waterdruppelnotch. Er is genoeg werk- en opslaggeheugen aan boord om er alles mee te doen wat je wilt. Van appen tot gamen en van foto’s maken tot films kijken.

Foto’s maak je met één van de drie camera’s op de achterzijde. Zo maak je in elke situatie een prima plaatje. De camera’s steken niet uit en op de achterkant vind je ook de fysieke vingerafdrukscanner. Er is plaats voor twee simkaarten én een geheugenkaartje en de batterij is 4300mAh groot. Naast snel opladen via een kabel kan dat ook draadloos.

In het prijzenpakket vind je dan ook een eigen oplader van de fabrikant. Zo hoef je niet meer in de weer met kabeltjes. Opladen via die weg gaat met maximaal 15 Watt, waardoor de accu ook relatief snel weer vol zit.

Voor deze winactie willen we Gigaset bedanken, die de Gigaset GS4 en draadloze oplader hebben gesponsord! De adviesprijs van dit pakket bedraagt 269 euro.

De gekozen winnaar is: Jonno uit Molenhoek. Gefeliciteerd en veel plezier met je prijs!

Alle informatie op een rij

Meer weten over deze Android Planet-winmaand? Bekijk dan onze speciale Android Planet-adventskalender 2020-actiepagina. Daar lees je namelijk exact wat je moet doen om elke dag kans te maken op zo’n toffe prijs! Ook check je de hele kalender, volledige lijst van winnaars en winnaressen en natuurlijk alle veelgestelde vragen en antwoorden op een rij.

Alle producten die in dit artikel worden aangeraden zijn uitgekozen door de redactie van Android Planet zonder commerciële beïnvloeding. Naar deze producten kan verwezen worden met een affiliate-link. Als je iets koopt via deze link, kan Android Planet een commissie ontvangen. Meer weten? Bekijk dan ons redactiestatuut.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu