Dit is de Android Planet-app: nu gratis in de Play Store!

Thomas Haenen
22 juni 2017, 13:37
2 min leestijd
Dit is de Android Planet-app: nu gratis in de Play Store!

Reviewscore

10

Android Planet heeft nu zijn eigen app! Daarmee blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws, de leukste apps en de beste tips. Je vindt de app gratis in Google Play.

Android Planet-app nu beschikbaar

Dagelijks vertellen we je op Android Planet alles wat je moet weten over Android en Google, van het laatste nieuws tot uitgebreide achtergronden. We hadden echter nog geen officiële Android Planet-app. Daar is nu verandering in gekomen, zodat je ons altijd binnen handbereik hebt en niets hoeft te missen.

Na hard werk en veel gebruikerstests is de app vanaf vandaag in Google Play te vinden. Daar kun je hem, volledig gratis natuurlijk, downloaden voor je smartphone. De app barst van de functies en hieronder lichten we onze favorieten uit.

1. Altijd de eerste met notificaties

Onze app haalt automatisch het laatste nieuws voor je binnen. Wil je echt niets missen, dan kun je notificaties instellen. Zo krijg je automatisch een berichtje zodra er een nieuw artikel op de site te vinden is. Blijf je liever alleen op de hoogte van het belangrijkste nieuws? Met onze breaking nieuws-meldingen sturen we je alleen bericht bij de aankondiging van belangrijke smartphones of groot nieuws van Google.

2. Handige dag- en weekoverzichten om niets te missen

Niet iedereen heeft de hele dag tijd om het laatste nieuws te checken. Daarom vind je in de app zowel dag- als weekoverzichten. Desgewenst sturen we je dagelijks om 21.00 uur ‘s avonds een overzicht met alle artikelen die we die dag geplaatst hebben. Zo kun je vlak voor het slapen gaan nog even bijlezen.

Android Planet-app download beschikbaar

Daarnaast ontvang je elke zondag rond 16.00 uur een weekoverzicht. Daarin staat het belangrijkste nieuws, de beste apps en de handigste tips. Heb je geen tijd om een bericht te lezen of wil je een leuke tip later nog eens inzien? Druk dan op het sterretje rechtsboven in een artikel om het toe te voegen aan je favorieten.

3. Automatische nachtmodus

Om je ogen ‘s nachts wat rust te gunnen, is er ook een nachtmodus ingebouwd. Hiermee wordt alles weergegeven in donkere kleuren met lichte letters. Via de instellingen switch je handmatig tussen de dag- en nachtmodus, maar je kunt het ook automatisch laten doen.

Download de Android Planet-app nu

De Android Planet-app pluk je via onderstaande link uit Google Play. Hij is gratis en werkt op elk toestel met Android 4.0.3 of nieuwer.

Download Android Planet.nl in Google Play (gratis)

Tevreden met de app? Laat van je horen met een positieve review in de Play Store. Opmerkingen en feedback kun je kwijt in de comments.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu