Android Planet-enquête: de winnaar van de Bol.com-waardebon is bekend!

Redactie
5 november 2018, 16:16
2 min leestijd
Android Planet-enquête: de winnaar van de Bol.com-waardebon is bekend!

Android Planet heeft je hulp nodig! We zijn op zoek naar lezers die binnenkort een nieuwe, refurbished of tweedehands smartphone (los) gaat aanschaffen, of een van deze producten afgelopen jaar heeft gekocht.

Update: de winnaar van de Bol.com-waardebon van 100 euro is bekend. Onder alle deelnemers van de enquete (dank daarvoor!) hebben we willekeurig een winnaar gekozen, en dat is geworden…

Joppe Zinken uit Venlo!

Gefeliciteerd, Joppe! De cadeaubon komt zo snel mogelijk jouw kant op. We wensen je heel veel plezier met je nieuwe aankoop (of aankopen) bij Bol.com.

Let op: het is niet meer mogelijk om mee te doen met de enquête. De resultaten van de enquête zijn verwerkt in de Grote Refurbished Barometer.

Doe mee aan de enquête

Op Android Planet informeren, adviseren en inspireren we je elke dag over alles rondom Android, technologie en de leukste gadgets. Naast al onze artikelen hebben we ook de uitgebreide prijsvergelijker, waarin we de beste deals voor een nieuwe smartphone verzamelen. Help je ons door te laten weten wat jou beweegt in de oriëntatie en aankoop van een volgende smartphone? Dan kunnen wij jou nog beter helpen.

We zijn benieuwd naar wat jou beweegt als je op zoek gaat naar een volgend los toestel. Welke afwegingen spelen bij jou een belangrijke rol, en waar let je precies op? Onder alle deelnemers van onze enquête verloten we een waardebon van Bol.com (ter waarde van 100 euro).

Doe mee aan de Android Planet-enquête via deze link

Bol.com cadeaukaart

We horen graag je mening en om die te geven, kun je de 3 minuten durende enquête invullen via de link hierboven. Met het invullen van de enquête help je ons niet alleen verder, maar maak je ook meteen kans op een Bol.com-waardebon van 100 euro. Meedoen kan tot en met vrijdag 2 november om 17.00 uur.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu