Deel je mening over Android Planet en win een nieuwe smartphone
Gijs Ettes

Zoals je wellicht is opgevallen, is Android Planet onlangs van een groot redesign voorzien. Zowel de voor- als achterkant zijn op de schop gegaan en graag horen we daarover jullie feedback!

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Doe mee aan het Android Planet lezersonderzoek

android planet lezersonderzoekIets meer dan een maand geleden is Android Planet volledig vernieuwd (meer daarover lees je hier) met als achterliggende gedachte dat de site sneller, overzichtelijker en functioneler moest worden. Hoewel de meeste reacties op de nieuwe site positief waren, zijn we nog steeds bezig met het perfectioneren van Android Planet. We horen daarom graag je mening over de site en om die te geven, kun je de 5 minuten durende enqu ªte hieronder invullen.

Let op: deelname aan het Android Planet lezersonderzoek is niet meer mogelijk.

Met het invullen van het Android Planet lezersonderzoek help je ons niet alleen verder, maar maak je meteen ook kans op een gloednieuwe Honor 3C smartphone met een groot hd-scherm, snelle hardware en Android 4.4 KitKat! Dit toestel heeft bovendien ruimte voor twee simkaarten en beschikt over 2GB aan werkgeheugen.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.