Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Gratis downloaden: ultieme zomergids voor Android-gebruikers

Gijs Ettes
13 juli 2015, 11:25
2 min leestijd
Gratis downloaden: ultieme zomergids voor Android-gebruikers

Ga je dit jaar op vakantie in binnen- of buitenland, of wil je op de hoogte blijven van het beste dat Android te bieden heeft? Download dan helemaal gratis onze ultieme zomergids voor elke Android-gebruiker!

Check het eerste Android Planet magazine

In ons digitale magazine vind je het beste van Android Planet, gecureerd door onze Android- en app-experts. We hebben de beste apps en games voor je op een rijtje gezet, en laten je zien hoe je met een aantal trucs en aanpassingen de gebruikerservaring van je Android kunt verhogen. Daarnaast geven we advies over de beste smartphones die je momenteel kunt kopen. Het aanbod is immers groot en elke gebruiker heeft weer andere, specifieke wensen. Met onze koopgids wordt kiezen een stuk gemakkelijker.

Het Android Planet magazine is er voor desktop, mobiel en tablet en is gratis beschikbaar voor nieuwe en bestaande nieuwsbriefinschrijvers. Hieronder krijg je alvast een klein voorproefje. Smaakt dat naar meer, check dan snel je mailbox of schrijf je in om het magazine kosteloos te downloaden!

Delen en feedback

Op Android Planet voorzien we je dagelijks van actueel nieuws, handige tips en reviews van de beste apps, games en toestellen. We volgen de ontwikkelingen met betrekking tot Android en Google op de voet en plaatsen relevante trends in een breder kader. Welke internationale ontwikkelingen hebben gevolgen voor ons land? Welke mobiele apparaten en gadgets moet je in de gaten houden? En met welke apps kun je nu écht meer uit je Android-toestel halen?

Met deze, en nog veel meer vragen in ons achterhoofd hebben we het Android Planet magazine gemaakt. Is het je bevallen, deel het magazine dan vooral met anderen! Ook vragen en opmerkingen van jullie horen we graag. Veel leesplezier!

NB: het magazine is eerder al naar bestaande nieuwsbriefinschrijvers verzonden. Check dus je inbox!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu