De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Android Planet breidt uit: stagiairs en ontwikkelaars gezocht!

Thomas Haenen
25 november 2016, 17:00
3 min leestijd
Android Planet breidt uit: stagiairs en ontwikkelaars gezocht!

BigSpark, de uitgever van Android Planet en verschillende andere technologiewebsites, is op zoek naar nieuw talent. Ga aan de slag als stagiair met onze redactie of marketingafdeling, of kom ons team versterken als ontwikkelaar.

Android Planet zoekt stagiairs en ontwikkelaars

Bij BigSpark maken we technologie begrijpelijk. Met AndroidPlanet.nl bieden we je niet alleen dagelijks het laatste nieuws, maar ook uitgebreide achtergrondartikelen, de leukste apps en de tofste gadgets. Vanuit ons kantoor in het hartje van Nijmegen bereiken we daarmee een publiek van meer dan twee miljoen lezers per maand.

Om Android Planet, iPhoned en BigSpark nog beter te maken zijn we op zoek naar nieuw, aanstormend talent. Wij zijn op zoek naar stagiaires voor verschillende afdelingen en naar ontwikkelaars die de site helpen opbouwen. Ben jij razend enthousiast over de laatste technologie, de nieuwste smartphones en de populairste apps? Weet jij alles over online marketing en conversie-optimalisatie? Of kun je ons helpen met het doorontwikkelen van onze website, prijsvergelijker en meer? Dan zijn we naar jou op zoek.

pixel design

Gezocht: junior en senior developers

Ben jij net afgestuurd in een bèta of informatica studierichting, dan zijn we misschien op zoek naar jou als onze junior developer. We hebben iemand nodig met ervaring op het gebied van PHP, Ruby, Javascript, AngulasJS en basic development flow. Heb je al wat meer ervaring, dan kun je ook bij BigSpark aan de slag. Voor onze senior of lead developer zoeken we iemand met minimaal drie jaar ervaring op dezelfde gebieden.

In korte sprints zul je als ontwikkelaar een breed scala aan opdrachten kunnen uitvoeren. Met gerichte oplossingen en verbeteringen maken we onze sites beter, waar de meer dan twee miljoen bezoekers van zullen profiteren.

Interesse? Meer informatie en het sollicitatieformulier voor de junior developer– en senior developer-functies vind je op de site van BigSpark.

Gezocht: redactie- en marketingstagiairs

Ben je nog bezig met je studie? Dan kun je binnenkort bij ons aan de slag als stagiair. Vanaf begin 2017 zijn er plekjes vrij bij onze redactie én op de marketingafdeling. Bij voorkeur zoeken we mensen die vier tot zes maanden kunnen meedraaien, maar neem gerust contact op als je een ander voorstel hebt.

Als redactiestagiair kun je meedraaien als volledig lid van onze redactie. Je gaat op zoek naar het laatste nieuws, bezoekt evenementen en werkt aan uitgebreide achtergrondartikelen. Daarbij krijg je uitgebreide begeleiding van onze ervaren redactie, maar er is ook veel kans om zelf bij te leren. Als stagiair bieden we je een gezellige werkplek, een passende stagevergoeding en uitstekende cappuccino’s. Interesse? Meld je dan aan als stagiair techredactie via de BigSpark-site.

Ben je meer thuis in de wereld van online marketing? Gaat je hartje harder kloppen van SEO, conversie-optimalisatie en Google Analytics? Ook dan kunnen we je goed gebruiken. Jij gaat er als marketingstagiair voor zorgen dat onze sites nog beter scoren, onder begeleiding van een ervaring marketingteam. Ook hier geldt dat we je gezellige collega’s, een passende stagevergoeding en die fantastische cappuchino’s kunnen bieden. Meer informatie is te vinden bij onze vacature op de BigSpark-site.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu