De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Android schittert in afwezigheid op MWC

Redactie
21 februari 2009, 8:16
1 min leestijd
Android schittert in afwezigheid op MWC

Afgelopen week was hét grote evenement op het gebied van mobiele telefoons in Europa: de Mobile World Congres. De verwachting was dat er veel mobiele telefoons met het Android besturingssysteem gepresenteerd zouden worden. Dat viel tegen. Android Magazine maakt de balans op.

Woensdag was al op Android Magazine te lezen dat Vodafone de G2 gaat uitbrengen. Afgezien daarvan was het angstvallig rustig rondom de Android Hype. Er was één andere fabrikant die daadwerkelijk een model presenteerde, namelijk Huawei. Deze Chinese fabrikant wil in het derde kwartaal van 2009 de smartphone op de markt gaan brengen. Over de specificaties van de telefoon is nog niks bekend maar qua design doet het sterk denken aan de Apple iPhone (zie de foto hieronder).

LG en Samsung kwamen echter niet verder dan de belofte dat beide fabrikanten dit jaar minimaal drie mobiele telefoons met het Android besturingssysteem op de markt willen brengen. Hoe deze er uit gaan zien, wat ze gaan kosten of welke provider ze waar gaat aanbieden is allemaal nog geheel onduidelijk.

Het laatste nieuws vanaf het Mobile World Congres 2009 komt van General Mobile. Al eerder was er op Android Magazine al iets geschreven over deze stijlvolle mobiele telefoon met Android. Op het MWC was deze telefoon namelijk in levende lijve te zien zoals je hieronder kan zien.

Lees verder na de advertentie.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu