Android SDK 2.0.1 nu beschikbaar, toestellen met 2.0 krijgen update

Android SDKGoogle heeft een nieuwe versie van de SDK van Android uitgebracht. In het bericht op de site van Google is tevens te lezen dat alle toestellen met 2.0 (op dit moment alleen de Driod/Milestone) voor het einde van het jaar een update krijgen naar 2.0.1. Ontwikkelaars hoeven volgens Google geen ondersteuning meer te leveren voor 2.0 omdat alle toestellen dus straks op 2.0.1 zitten.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Verizon heeft ook bevestigd dat update er komt vóór het einde van het jaar, met onder andere updates voor de camera, betere ontvangst en de applicatie ‘Sync Tester’ waarmee derden makkelijker gegevens kunnen synchroniseren.

Voor de Milestone is nog niet bekend of er een over-the-air update komt bij O2 in Duitsland. Ook is onbekend vanaf waneer de nieuw uitgeleverde Droid/Milestone-toestellen versie 2.0.1 bevatten.

Ik de SDK heeft Google tenslotte versie 1.6 bijgewerkt naar revisie 2, maar dit zijn SDK-updates om de comptabiliteit te garanderen.

Meer info: Android Developers Blog

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.