De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Android-spelcomputer Mojo verkrijgbaar voor 250 euro

Gijs Ettes
9 oktober 2013, 9:58
1 min leestijd
Android-spelcomputer Mojo verkrijgbaar voor 250 euro
android-spelcomputer mojo

De Android-spelcomputer Mojo van fabrikant Mad Catz komt op 10 december uit in meerdere Europese landen en de Verenigde Staten. Hij gaat 250 euro kosten. Dit heeft Mad Catz bekendgemaakt middels een persbericht.

De Mojo van Mad Catz is eigenlijk het beste te vergelijken met de Ouya. De Ouya is namelijk ook een spelcomputer die je aan je televisie of ander beeldscherm verbindt en die je vervolgens al je (mobiele) Android-spellen op een groot scherm laat spelen vanuit je luie stoel.

Lees verder na de advertentie.

Tussen die verschillende Europese landen waarin de Mojo op 10 december wordt uitgebracht, staat echter nog geen Nederland. Je zult hem vanaf die datum voorlopig alleen in Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Italië, Noorwegen, Portugal, het Verenigd Koninkrijk en Zweden vinden.

Android-spelcomputer Mojo bevat een 1.8GHz-Tegra 4-processor en 16GB interne opslagruimte. Via micro-sd-kaarten is dit tot maximaal 128GB uit te breiden. De Mad Catz Mojo maakt in tegenstelling tot bijvoorbeeld de Ouya geen gebruik van een eigen app-winkel. Je zult voor je games dus terecht moeten in Google Play of de Amazon App Store.

Bij het Mojo-pakket wordt overigens een controller geleverd die verbinding maakt via bluetooth. Het is ook mogelijk om andere controllers, headsets, keyboards en muizen aan te sluiten.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu