Android-telefoon van Dell op weg naar China?

dell china androidEen tipgever van TechCrunch beweert dat Dell plannen heeft om deze week een Android-telefoon voor China aan te kondigen. Het gaat echter om niet-bevestigde geruchten waarbij nog aan de betrouwbaarheid wordt getwijfeld. De bron zegt dat het om een iPhone-achtig apparaat met touchscreen gaat, waarbij geen fysiek toetsenbord aanwezig is. Prijzen, gelekte foto’s of specificaties zijn op dit moment nog niet bekend.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


We wachten daarom rustig af: mocht de telefoon inderdaad deze week worden aangekondigd, dan zal het vanwege de afwijkende 3G-netwerken in China waarschijnlijk toch niet meteen interessant voor ons Europeanen zijn.

Het kan ook nog anders uitpakken: er wordt nog gespeculeerd over het besturingssysteem. Dell heeft de afgelopen maanden samen met Google gewerkt aan een Android-tablet, maar was ook bezig met de Chinese softwaremaker Red Office om een eigen besturingssysteem voor mobiele telefoons te ontwikkelen.

Via: TechCrunch

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.