Android-toestellen: Sidekick Twist en spotjes van Samsung Galaxy S en Droid

Redactie
15 mei 2010, 13:35
1 min leestijd
Android-toestellen: Sidekick Twist en spotjes van Samsung Galaxy S en Droid
sidekick android
samsung galaxy s promo

Niet alle Android-toestellen zijn in de winkel op de hoek verkrijgbaar, maar voor mensen die Android op de voet volgen is het toch belangrijk om te weten wat er (elders ter wereld) speelt. Zo wordt er in de VS al wekenlang gespeculeerd over Project Emerald, waarbij werd gedacht dat het om de Samsung Galaxy S ging. Dat blijkt niet zo te zijn. HTC is de toestelfabrikant van de nieuw te lanceren Sidekick Twist. Het gaat om een toestel met Android 2.1 en een 1GHz processor, met een 4,3 inch Super AMOLED-scherm. Op het toestel zijn allerlei apps van T-Mobile voorgeïnstalleerd.

Daarvoor is ruimte genoeg, want de Sidekick Twist heeft 16GB opslagruimte. In de VS zijn ze gek op dit soort functionele, maar niet zo mooi vormgegeven toestellen.

Lees verder na de advertentie.

Voor ons iets bereikbaarder is de al eerder genoemde Samsung Galaxy S. Hiervan is een reclamespotje verschenen, waarin we meer te zien krijgen van dit toestel dat qua specificaties wel wat overeenkomsten heeft met de Sidekick Twist. De Samsung Galaxy S krijgt een iets kleiner 4 inch Super AMOLED-scherm en heeft eveneens 16GB intern geheugen. Dit toestel komt wel naar Europa.

Operator Verizon steekt veel geld in de promotie van de Verizon Droid. Nu zijn er weer twee nieuwe reclamefilmpjes verschenen: Dust en No View.

Droid Dust:

Droid No View:

Categorie: Smartphones
Spotlight: Android

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's