Android Wear reclamesGoogle heeft vier nieuwe Android Wear reclames uitgebracht die het mobiele besturingssysteem voor wearables in de schijnwerpers zetten. De vier video’s laten de mogelijkheden van smartwatches zien, waarin de Moto 360 – die volgens de laatste berichten op 4 september verschijnt – een belangrijke rol speelt. Waarschijnlijk omdat de Moto 360 door de meesten als de ‘mooiste Android Wear-smartwatch’ wordt gezien.

Android Wear werkt nauw samen met Google Now, de slimme assistent van Google. Zo kun je onder andere het weer, jouw afspraken en inkomende telefoongesprekken op het schermpje van de smartwatch zien. Ook apps kunnen Android-wear-ondersteuning toevoegen, zoals WhatsApp, Facebook en Twitter reeds hebben gedaan. Notificaties van die app ontvang je dan op je slimme horloge.

Android Wear reclames

Android Wear: de aanbiedingen

Android Wear is sinds kort te verkrijgen op de LG G Watch en Samsung Gear Live, en beide zijn nu al te koop. Je kunt nu al de witte LG G Watch bestellen of de zwarte LG G Watch kopen, en de zwarte Gear Live bestellen bij Coolblue of Typhone.

Laatste Android Wear-nieuws

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.