De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Android Wear video’s tonen mogelijkheden van wearables

Redactie
15 augustus 2014, 11:41
1 min leestijd
Android Wear video’s tonen mogelijkheden van wearables
Android Wear reclames

Google heeft vier nieuwe Android Wear reclames uitgebracht die het mobiele besturingssysteem voor wearables in de schijnwerpers zetten. De vier video’s laten de mogelijkheden van smartwatches zien, waarin de Moto 360 – die volgens de laatste berichten op 4 september verschijnt – een belangrijke rol speelt. Waarschijnlijk omdat de Moto 360 door de meesten als de ‘mooiste Android Wear-smartwatch’ wordt gezien.

Android Wear werkt nauw samen met Google Now, de slimme assistent van Google. Zo kun je onder andere het weer, jouw afspraken en inkomende telefoongesprekken op het schermpje van de smartwatch zien. Ook apps kunnen Android-wear-ondersteuning toevoegen, zoals WhatsApp, Facebook en Twitter reeds hebben gedaan. Notificaties van die app ontvang je dan op je slimme horloge.

Lees verder na de advertentie.

Android Wear: de aanbiedingen

Android Wear is sinds kort te verkrijgen op de LG G Watch en Samsung Gear Live, en beide zijn nu al te koop. Je kunt nu al de witte LG G Watch bestellen of de zwarte LG G Watch kopen, en de zwarte Gear Live bestellen bij Coolblue of Typhone.

Laatste Android Wear-nieuws

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu