De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Androidfest: vier het succes van Android

Redactie
10 augustus 2010, 9:37
1 min leestijd
Androidfest: vier het succes van Android

Om het succes van Google Android te vieren (je weet wel: 200.000 nieuwe Android-activaties per dag, meer verkochte Androids dan iPhones, meer dan 100.000 apps in de Android Market) organiseert Androidbloke het festival Androidfest. Van woensdag 11 augustus tot zondag 22 augustus vind je op de website Androidfest.com speciale aanbiedingen, en ook worden er prijzen weggegeven. Daarnaast plaatsen bloggers interessante artikelen over wat er zo goed is aan Android. Misschien overtuigen deze teksten Androidloze mensen om een telefoon met Google’s besturingssysteem te kopen.

“Wij hebben (nog) geen grote winkels om in te feesten, zoals Apple, maar we hebben wel een trouwe community met mensen die van Android houden”, zegt de organisator van Androidfest. “Ik denk dat dit iets is wat we samen moeten vieren. Daarom roep ik alle Android-bezitters ter wereld op om #Androidfest te vieren.”

Lees verder na de advertentie.

Het festival staat of valt bij het aantal deelnemers. Stel, weinig bloggers werken mee aan het samenstellen van artikelen en er zijn weinig bedrijven die prijzen beschikbaar stellen, dan valt Androidfest in het water. Laten we hopen dat alles op zijn pootjes terechtkomt!

Gelukkig kun jij ook bijdragen aan het succes van Androidfest. Plaats een berichtje over Androidfest op Twitter of Facebook en verspreid zo het woord onder Androidlozen. Wie weet zorgt Androidfest voor een niet te stoppen sneeuwbaleffect.

Houd de website van Androidfest vanaf komende nacht in de gaten.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu