De Samsung Galaxy S23 Ultra nú hoge korting + € 200 cashback

Androidland geopend in Australië

Redactie
3 december 2011, 17:30
1 min leestijd
Androidland geopend in Australië
Androidland geopend in Australië

Google heeft in samenwerking met de Australische provider Telstra een speciale Android-winkel geopend genaamd Androidland. In de ‘Android Store’ gelegen in Melbourne worden diverse Android-apparaten verkocht en verteld wat er allemaal mogelijk is met Google’s mobiele besturingssysteem. Zo kunnen klanten apps uitproberen op een groot touchscreen en Androidified worden.

Androidland is gestationeerd in de winkel van provider Telstra gelegen in Bourke Street in Melbourne. In de winkel worden telefoons en tablets met Android verkocht van bekende merken zoals Samsung, HTC, LG, Motorola en Sony Ericsson. Naast het uitproberen van apps zoals Angry Birds kan ook gebruikt worden gemaakt van Google Earth. Google Australië heeft een grote rol gespeeld in de opzet van de winkel en heeft Android-experts getraind om klanten te helpen met hun vragen over Android.

Lees verder na de advertentie.

De timing van de winkel is goed gekozen aangezien Kerstmis voor de deur staat. Of er nog meer Androidlands zullen komen is nog niet duidelijk, maar het is wel een indicatie dat Android steeds groter begint te worden. Eerder opende Google al een eigen winkel in Londen.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu