AndroidPlanet maakt nieuwe doorstart onder online uitgever BigSpark

Redactie
27 mei 2013, 10:57
1 min leestijd
AndroidPlanet maakt nieuwe doorstart onder online uitgever BigSpark
android-planet

AndroidPlanet is overgenomen door het in `s-Hertogenbosch gelegen BigSpark. De nieuwe online uitgever wil van AndroidPlanet de populairste Android-website van Nederland maken en maakt vanaf vandaag een enthousiaste doorstart.

Het belangrijkste Android-nieuws van de dag, reviews van toestellen, uitgebreide achtergrondverhalen en tips en gedegen koopadviezen worden de belangrijkste speerpunten van AndroidPlanet.

Het redactieteam is versterkt. De driekoppige redactie gaat aan de slag met Daniël Verlaan als hoofdredacteur. Bovendien zijn er twee nieuwe webredacteuren aangetrokken. “We zijn erg blij dat Daniël betrokken blijft bij AndroidPlanet. Hij heeft het afgelopen jaar aangetoond de ontwikkelingen als geen ander te kennen. In zijn gedrevenheid zal hij onze Android-community weer dagelijks voorzien van het beste nieuws“, aldus BigSpark-mede-oprichter Peter Geurts.

Lees verder na de advertentie.

bigspark-logo

“Het aandeel Android-gebruikers groeit gestaag door en het potentieel is enorm. We willen Nederland een betekenisvol platform bieden voor beginnende gebruikers en ook de echte Android-geeks“, aldus BigSpark-mede-oprichter Otto Hijnen. “De wereld zal volgend jaar zelfs meer smartphones dan mensen tellen.“

BigSpark komt binnenkort ook met een volledig vernieuwd Smartphone.nl en is tevens uitgever van iPhone-site iPhoned.

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu