De Samsung Galaxy S21 FE nu tijdelijk met €96 korting!

AndroidPlanet maakt reageren op artikelen mogelijk met Disqus

Redactie
24 juni 2013, 8:00
1 min leestijd
AndroidPlanet maakt reageren op artikelen mogelijk met Disqus
disqus-logo

Het is vanaf maandag weer mogelijk om te reageren op artikelen van AndroidPlanet. Door de integratie van Disqus, een online reactieplatform waar veruit de beste en meest overzichtelijke discussies op worden gevoerd, kunnen bezoekers weer reageren onder de artikelen.

De afgelopen periode hebben wij gezien dat bezoekers graag willen reageren om hun mening te geven, informatie en advies te vragen of de discussie aan te gaan. AndroidPlanet luistert naar zijn lezers en wil met de nieuwe integratie van Disqus alle bezoekers een platform geven om de interactie aan te gaan.

Lees verder na de advertentie.

disqus

Op de homepagina is naast het kopje lees verder voortaan ook de knop ‘reageer’ te vinden die aangeeft hoeveel reacties er al zijn gegeven. Om een reactie te geven op een artikel kun je een eigen Disqus-account aanmaken door een e-mail en wachtwoord in te voeren. Het is eveneens mogelijk om met een Facebook- Twitter- of Google-account direct een Disqus-account aan te maken. Als je al in het bezit van een Disqus-account bent, hoef je enkel in te loggen.

Naast het geven van je reactie is het ook mogelijk om afbeeldingen in een reactie te plaatsen en interessante discussies via sociale netwerken te delen. Het is eveneens mogelijk om je op een discussie te abonneren via de knop ‘Abonneer via e-mail’.

Tot Disqus!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu