Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Huawei Ascend P7 winnaar bekend!

Redactie
27 juni 2014, 11:00
2 min leestijd
Huawei Ascend P7 winnaar bekend!
ap nieuwsupdate

We zijn doorlopend bezig met het uitbreiden en verbeteren van AndroidPlanet en één van de eerste nieuwe features die je vanaf vandaag kunt gebruiken, is de AndroidPlanet nieuwsupdate. Hiermee ben je elke ochtend in een paar minuten weer helemaal bijgelezen over de ontwikkelingen in de wereld van Android. Door je in te schrijven ontvang je naast het laatste nieuws ook exclusieve tips, applijsten, achtergronden en ga zo maar door.

Bovendien maak je als abonnee tot en met 27-06-2014 (18:00 uur) kans op een gloednieuwe Huawei Ascend P7. Na afloop wordt de winnaar geselecteerd en op deze pagina bekendgemaakt. Lees gauw verder en stay tuned!

Schrijf je in en WIN de Huawei Ascend P7

Door je in te schrijven (bekijk de voorbeeld nieuwsbrief) maak je direct kans om de Huawei Ascend P7 te winnen. Deze moderne smartphone combineert high-end specificaties met een uitstekend scherm en een dunne behuizing. Daarnaast biedt het toestel alle features die je als Android-gebruiker gewend bent, en meer!

Huawei Ascend P7 Winnaar!

Degene die de prijs uiteindelijk heeft gewonnen is ………………..

Hilde van Lokven uit Rosmalen

Gefeliciteerd! Hilde krijgt zo spoedig mogelijk de Huawei Ascend P7 thuis gestuurd. We wensen haar veel plezier met haar prijs en hopen uiteraard dat ze AndroidPlanet.nl blijft volgen.

Lees meer over de Huawei Ascend P7

huawei ascend p7 winnen ap nieuwsupdate

Een jaar geleden had waarschijnlijk nog niemand van het Chinese merkt Huawei gehoord, maar daar is – in ons land althans – de afgelopen tijd verandering in gekomen. De Ascend P6, het vorige vlaggenschip van Huawei, werd met een redelijke grote mediacampagne geïntroduceerd en niet zonder succes: sinds oktober vorig jaar staat het bedrijf in de top van populairste Nederlandse smartphonemerken.

Met de Ascend P7 hoopt Huawei nog meer marktaandeel van de bekendere merken af te snoepen. Op papier ziet het toestel er in ieder geval goed uit: je krijgt high-end specificaties in een dunne behuizing en voor een relatief lage prijs. Bovendien lijkt de P7 belangrijke minpunten van zijn voorganger op te lossen. Is het dan alleen maar goed nieuws? Check het in onze uitgebreide Huawei Ascend P7 review!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Huawei Ascend P7
Huawei Ascend P7

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu