De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

AndroidPlanet wenst je een knallend en gelukkig 2014!

Gijs Ettes
1 januari 2014, 9:58
1 min leestijd
AndroidPlanet wenst je een knallend en gelukkig 2014!
AndroidPlanet gelukkig 2014

2013 was een geweldig jaar voor Android, maar ook voor AndroidPlanet. Zo maakten we de afgelopen tijd kennis met Android 4.4 (KitKat), hadden we een primeur met de eerste Nederlandse Google Glass review en zagen we het Android marktaandeel van Samsung stijgen tot ongekende hoogten. Daarnaast beleefden phablets in 2013 hun definitieve doorbraak en passeerden talloze innovatieve apps en Android-toestellen de revue.

AndroidPlanet maakte begin dit jaar een doorstart met een deels vernieuwde redactie en ambitieuze doelstellingen. Ook in 2014 zullen we je weer voorzien van het beste nieuws, de leukste apps, recensies van nieuwe Android-toestellen en handige tips. De komende maanden zal de website op het gebied van design en techniek onder handen worden genomen, zodat jij nog gemakkelijker je weg vindt en snel beschikt over de informatie die je nodig hebt.

Lees verder na de advertentie.

Daarnaast zijn we ook in 2014 te vinden op sociale media als Twitter, Facebook en Google+. Volg, like en +1 ons om nog beter op de hoogte te blijven van het laatste Android-nieuws!

Tot slot horen we het natuurlijk graag als je vragen, opmerkingen of tips hebt voor de redactie. Dit kan via een reactie onder elk artikel, maar natuurlijk ook via onze Contact-pagina of sociale media.

→ Naast de populairste Nederlandse Android apps hebben we de afgelopen dagen ook afgeteld naar de beste Android-smartphones en -tablets van 2013.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu