De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

AndroidPlanet zoekt fulltime webredacteur

Redactie
24 augustus 2013, 16:00
1 min leestijd
AndroidPlanet zoekt fulltime webredacteur
AndroidPlanet

We zijn voor AndroidPlanet.nl op zoek naar een ervaren webredacteur die het redactieteam komt versterken bij de dagelijkse berichtgeving en de verdere groei in onze contentstrategie.

We zoeken een ‘Android-geek’ die alles van Android weet, de ontwikkelingen nauwlettend volgt en creatief en onderscheidend wil scoren met zijn berichtgeving.

Onder andere het schrijven van nieuws en reviews en het uitwerken van onderzoeken, interviews, tips en koopadviezen behoren tot de werkzaamheden. Ook leg je contacten met andere redacties en websites om samen te werken.

Lees verder na de advertentie.

Profiel

Je hebt een hands ­-on mentaliteit, humor en bent gedreven om elke dag beter te worden. Daarnaast kun je goed samenwerken, contacten leggen en heb je de 24/7 mentaliteit die bij een startup hoort. Ook heb je aantoonbare ervaring met content creatie en SEO. Kennis en ervaring met WordPress CMS, de basics van HTML en grafische vormgeving (Photoshop) is een pré.

Vacature

De vacture is hier (pdf) te bekijken. Reageren kan tot 28 augustus.

BigSpark

bigspark-logo3

AndroidPlanet is een project van online uitgever BigSpark die de ambitie heeft om de grootste publisher op het gebied van `mobile` te worden.

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu