Android’s App Launcher nu ook op de iOS te gebruiken

android loaderHeb je een Android-toestel, dan is de kans niet zo groot dat je ook een iPhone gebruikt. Maar een iPod touch is best mogelijk. Ben je zoiemand en verlang je op de iPod touch ook naar de Android App Launcher, dan is er nu een tweak om dat te realiseren. Je kunt al je apps en favorieten in de App Launcher zetten; een verticaal venster die over het homescreen wordt gelegd. Je kunt de apps bekijken zonder door pagina’s te bladeren. Op iOS-apparaten kun je je apps wel in verschillende homescreens en mappen organiseren en met multitasking snel wisselen tussen apps, maar het kan nog beter. Je wilt eigenlijk snel toegang tot apps die je vaak gebruikt. AndroidLoader is de oplossing. Dit is een tweak waarmee je een Android App Launcher tot je beschikking krijgt.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Natuurlijk is deze tweak niet zomaar op je iOS-toestel te gebruiken, want Apple staat dergelijke modificaties niet toe. Je moet een jailbreak uitvoeren en daarna voor $2,99 de tweak AndroidLoader via de Cydia Store aanschaffen. AndroidLoader toont alle apps die op je toestel zijn geïnstalleerd in een alfabetische volgorde. Je kunt verticaal scrollen, de interface is simpel uitgevoerd en reageert snel.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.