Dit apparaat maakt van je Android-toestel een universele afstandsbediening

Redactie
28 augustus 2014, 16:03
1 min leestijd
Dit apparaat maakt van je Android-toestel een universele afstandsbediening
anymote home

AnyMote Home is een enorm handig apparaatje dat via bluetooth met je Android verbindt en van jouw smartphone of tablet een universele afstandsbediening maakt. Dat gaat via een Android-app die samenwerking met de receiver van AnyMote Home, die weer over de instellingen van producten van meer dan 1000 verschillende merkten beschikt – van Sony tot Sonos, Denon, Apple en Samsung. Je stelt de afstandsbediening per product stap voor stap in, waarna je via de app die IR-blaster van de receiver kunt besturen. En zo wordt jouw Android dé afstandsbediening voor al je producten in huis, van je tv tot je versterker.

De app biedt handige functies, zoals het maken van macro’s. Hiermee kun je acties instellen op basis van gebeurtenissen, zoals het muten van alle devices in je woonkamer als je smartphone een inkomende oproep krijgt. Ook is er ondersteuning voor Tasker en IFTTT en voor wifi-apparaten XBMC, Boxee. Ook smart-tv’s van Samsung, LG en Philips worden direct ondersteund. En daarmee ben je eindelijk eens af van al die verschillende afstandsbedieningen die door de kamer slingeren.

Lees verder na de advertentie.

Anymote Home video

AnyMote Home + Smart IR Remote Tutorial (filmed with a potato)

Kopen?

AnyMote Home is via het Kickstarter-project te koop voor 70 dollar exclusief 18 dollar verzendkosten. De verwachte leverdatum is juni 2015.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu