Maak kans op een Chromecast: meld je nu aan voor onze nieuwsupdate!

Redactie
20 juli 2014, 16:00
2 min leestijd
Maak kans op een Chromecast: meld je nu aan voor onze nieuwsupdate!

Chromecast AP nieuwsupdate width=Een aantal weken geleden introduceerden we de AP nieuwsupdate, een nieuwe feature op AndroidPlanet waarmee je elke ochtend in een paar minuten weer helemaal bij bent over de ontwikkelingen in de wereld van Android. Ook deze week maak je door je in te schrijven direct kans op toffe prijzen!

Als nieuwe inschrijver én bestaande abonnee maak tot en met 25-07-2014 (16:00 uur) kans op een gloednieuwe Chromecast. Na afloop wordt de winnaar geselecteerd en op deze pagina bekendgemaakt. Lees gauw verder en stay tuned!

Schrijf je in en win!

Ben je geïnteresseerd in alles wat met Android te maken heeft, maar heb je het te druk om je er dagelijks in te verdiepen? Schrijf je dan in voor de AndroidPlanet nieuwsupdate en ontvang gratis het belangrijkste Android-nieuws, de nieuwste apps, tips en de beste aanbiedingen in je mailbox. Bovendien maak je tijdelijk kans op een Google Chromecast! Benieuwd hoe de nieuwsupdate eruit ziet? Bekijk hier een voorbeeld.

Inschrijven duurt niet langer dan 1 minuut:

Google Chromecast

 


Bij aanmelding ga ik akkoord met de algemene voorwaarden.
safe sender We respecteren je privacy en sturen nooit spam
safe sender Je gegevens worden versleuteld verzonden en bewaard

Eerdere winnaars:

Wekelijks maken we op deze pagina de winnaars van de AP nieuwsupdate actie bekend. Let op: zowel nieuwe als bestaande abonnees dingen mee naar prijzen!

  • Week 30: ……….. (Chromecast)
  • Week 29: Mark Maas (Chromecast)
  • Week 28: August de Vocht (Chromecast)
  • Week 27: Patrick Sindelka (Chromecast)
  • Week 26: Hilde van Lokven (Huawei Ascend P7)

Spelregels:

→ Deze actie loopt tot 25-07-2014 (16:00 uur), dus wees er snel bij!
→ Een deelnemer aan een winactie mag zich één keer aanmelden. Deelnemers die zich meerdere keren aanmelden, bijvoorbeeld onder verschillende e-mailadressen, worden uitgesloten van deelname aan de winactie.
→ AndroidPlanet.nl behoudt zich het recht voor om je zonder opgave van reden te diskwalificeren of jouw deelname te weigeren in het geval dat je bovenstaande regel of de algemene voorwaarden overtreedt dan wel de actie probeert te manipuleren.

<!-no-adsense–>

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's