AppBrain Fast App Installation kan Android-applicaties op afstand installeren

appbrainDe bekende dienst AppBrain heeft een mogelijkheid gevonden om op afstand applicaties naar je Android-smartphone te sturen. De technologie heet Fast Web Install en werkt via een website: je klikt op een website de applicatie aan die je wilt hebben en AppBrain pusht de applicatie daarna naar je toestel. Google is van plan om een dergelijke functie pas in de toekomstige versie van Android in te bouwen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Om Fast App Install te kunnen gebruiken moet je twee applicaties op je toestel installeren: AppBrain en Fast App Install. Je moet de goedkeuring geven om de applicaties te mogen installeren, door het invoeren van je Google-gebruikersnaam en -wachtwoord. Dat brengt overigens ook gevaren met zich mee. En er is nog een andere beperking: je kunt voorlopig alleen gratis applicaties installeren.

appbrain-fast-install

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.