Appie van Albert Heijn binnenkort ook op Android-toestellen

Redactie
3 maart 2010, 18:06
1 min leestijd
Appie van Albert Heijn binnenkort ook op Android-toestellen
appie android

Gisteren werd een nieuwe iPhone-versie van de applicatie Appie gelanceerd. Albert Heijn greep die gelegenheid aan om ook een Android-applicatie aan te kondigen. De applicatie komt in het tweede kwartaal van 2010 beschikbaar. Daarnaast zullen de functies van Appie ook op de website beschikbaar komen. Appie is een applicatie waarmee je boodschappenlijstjes kunt maken. Als je vervolgens aangeeft in welke winkel je de boodschappen wil gaan halen, zal Appie de meest optimale looproute in de winkel uitstippelen. Zo kun je het lijstje in volgorde afwerken en hoef je niet terug te lopen omdat je nog iets bent vergeten. Appie bevat ook recepten, die je met anderen kunt delen via e-mail of Twitter.

In Appie heb je toegang tot de duizenden recepten op de website van AH, maar je kunt ook eigen recepten toevoegen. Met een druk op de knop voeg je alle ingrediënten van een maaltijd aan je boodschappenlijstje toe. Op dit moment wordt nog aan de Android-versie van Appie gewerkt. Zoals gezegd komt ‘ie in het tweede kwartaal van 2010 beschikbaar.

Lees verder na de advertentie.

Wie meer wil weten kan het nalezen in AH’s persbericht. Er zijn ook diverse demofilmpjes waarin meer uitleg wordt gegeven.

Spotlights: Android, Apps

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's