Met deze Android-app tover je jouw Android Wear in een Apple Watch

Apple Watch interfaceDe Apple Watch is Apples eerste smartwatch, die het bedrijf afgelopen dinsdag aankondigde. Hoewel de interface van Android Wear er in het algemeen een stuk fraaier uitziet, waren velen enthousiast over de Apple Watch interface met app-icoontjes: een onderdeel dat Android Wear vooralsnog mist als je niet gebruikmaakt van Android Wear-apps die dit mogelijk maken.

Een ontwikkelaar heeft via de Android Wear-app WearFaces, waarmee je een eigen klokje voor Googles besturingsysteem voor wearables kunt maken, de Apple Watch interface nagebootst. De Pear Watchfase – peer in plaats van appel, we snappen ‘m! – is gratis voor iedereen te downloaden.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Apple Watch interface met WearFaces

De Apple Watch interface voor Android Wear is beschikbaar in een rond desgin voor de Moto 360 en een vierkant design voor onder andere de LG G Watch. Laatstgenoemde is al te koop in de Nederlandse winkels. De Pear Watchfase is hier te downloaden in verschillende formaten.

Het bestand laad je vervolgens in via WearFaces. Deze app is eveneens gratis te downloaden voor Android, die vervolgens zogeheten watch fases naar Android Wear kan versturen.

Download WatchFaces in Google Play (gratis)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.