Apps betalen via je telefoonrekening kan nu ook bij T-Mobile

T-Mobile apps betalenT-Mobile laat klanten sinds vandaag apps betalen via hun telefoonrekening. Ook in-app aankopen in Android-apps kunnen op deze wijze worden betaald, zo geeft T-Mobile aan in het persbericht.

Dankzij de stap van T-Mobile is het voor klanten niet meer nodig om een creditcard te gebruiken om apps in de Play Store aan te schaffen. Klanten met een BlackBerry of Windows Phone konden al langer apps betalen via hun telefoonrekening. KPN- en Hi-klanten kunnen sinds afgelopen augustus apps betalen via hun maandelijkse telefoonrekening.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Maar hoe werkt dat precies bij Android? Volgens T-Mobile verschijnt er in de Play Store de betaaloptie ‘T-Mobile factuur’. Deze optie kun je selecteren om de app aan te schaffen. Al je aankopen vind je aan het eind van de maand overzichtelijk terug op je telefoonrekening.

Bedankt voor de screenshots Richard!

Het laatste T-Mobile nieuws

Hieronder lees je de laatste nieuwsberichten met betrekking tot T-Mobile, een van de grootste mobiele providers ter wereld.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.