Archos 5 Internet Tablet nu verkrijgbaar via officiële Archos Store

Redactie
23 september 2009, 17:36
1 min leestijd
Archos 5 Internet Tablet nu verkrijgbaar via officiële Archos Store
archos 5

Uit het aantal reacties op de recente Archos-nieuwtjes kunnen we opmaken, dat er blijkbaar toch veel interesse is voor een Android-tablet. Maar waar koop je zo’n apparaat, bij Amazon in de VS? Wie dichter bij huis wil shoppen kan nu in de officiële Archos Store terecht, waar twee modellen te vinden zijn: de uitvoering met 32GB flashgeheugen en de uitvoering met een harddisk van 160GB. Die kosten respectievelijk €299,99 en €349,98 inclusief BTW. Er is ook nog een los DVR Station verkrijgbaar: een soort dock met extra functies zoals een electronische tv-gids die €149,98 kost. Met dit DVR Station kun je films in een resolutie van 720p bekijken op je tv.

Voor wie al bijna de creditcard tevoorschijn haalt… misschien toch nog even goed om te weten dat er geen Android Market op de Archos 5 Internet Tablet aanwezig is en dat Google-applicaties zoals Gmail ook ontbreken. Het gemis aan een Android Market wordt goedgemaakt met de AppsLib, maar je kunt je afvragen of die wel zoveel applicaties te bieden heeft bij de lancering. Verder ontbreken natuurlijk ook een 3G-chip en een camera, dus bellen, fotograferen en videofilmen is er niet bij.

Lees verder na de advertentie.

Voor wie niet in de Franse Archos-shop wil bestellen: op de website van Archos is een lijst met officiële distributeurs in Nederland en België te vinden.

dvr station

Via: Frandroid

Categorie: Tablets
Spotlight: Tablet

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's