Archos en Alcatel gaan Android-bundels aanbieden
Wouter Nijsen

De Archos 101Archos gaat een samenwerking aan met telefoonfabrikant Alcatel om zo Android-bundels aan te bieden, die bestaan uit één telefoon en één tablet. De verschillende bundels zullen bestaan uit een Archos Android-tablet met Wifi en een Alcatel Android-telefoon en aangeboden worden samen met een data- en telefoonabonnement. Via de hotspotfunctie in Android 2.2 kun je de Alcatel-telefoon als Wifi-hotspot voor het Archos tablet gebruiken.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


De bundels zijn vanaf komende zomer beschikbaar voor alle operators in de VS en Europa, al is nog niet bekend of er Nederlandse operators zijn die de bundel gaan verkopen. Archos is vooral bekend geworden van hun mediaspelers en meer recent van ondermeer de Archos 101, een betaalbaar 10 inch Android-tablet. Alcatel is als telefoonfabrikant in Nederland tot nu toe alleen bekend van enkele budget “dumb”-phones die veelal als pre-paid verkocht worden. Tijdens het Mobile World Congress in Barcelona zullen Archos en Alcatel de nieuwe tablet/telefoon combi’s aan het publiek voorstellen.

Via: Android Community

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.