Huawei verkoopt 1 miljoen Ascend Mate 7-exemplaren in een maand

Wouter Nijsen
23 oktober 2014, 13:23
1 min leestijd
Huawei verkoopt 1 miljoen Ascend Mate 7-exemplaren in een maand
Ascend Mate 7 bestellen

Huawei laat op haar officiële Twitterpagina weten dat er al een miljoen exemplaren van de Ascend Mate 7  over de toonbank zijn gegaan. De nieuwste phablet werd vorige maand aangekondigd en uitgebracht en doet het dus prima.

Het ligt voor de hand dat de meeste exemplaren in China zijn verkocht; in Europa en de VS is de grote telefoon immers nog niet verkrijgbaar. Ook in ons land heeft de Ascend Mate 7 nog steeds een levertijd van een aantal weken. Eind deze maand moet hij echter al verschijnen in Nederland en veel andere Europese landen.

Lees verder na de advertentie.

Meer over de Ascend Mate 7

Ascend Mate 7 bestellen

De Mate 7 is met zijn 6 inch-scherm een van de grootste toestellen op de markt. De phablet wordt aangestuurd door een 1,3GHz-octacore-processor en heeft 2GB aan werkgeheugen. Tevens is er 16GB uitbreidbare  opslagruimte en een 13 megapixel-camera aanwezig. De phablet draait uit  de doos op Android 4.4.4 (KitKat) met de EmotionUI-skin. Of de Mate 7 ook wordt bijgewerkt naar  Android Lollipop  is nog niet bekend.

Wij hebben het toestel de afgelopen weken  uitgebreid kunnen testen en kwamen tot de conclusie dat  de Mate 7  een uitstekende phablet is geworden. Met name het design, het scherm en de accuduur springen eruit.

→ Benieuwd naar ons volledige oordeel? Lees dan de uitgebreide Ascend Mate 7 review.

De Ascend Mate 7 bestellen

Wil je de Ascend Mate 7 bestellen, dan kun je in het overzicht hieronder de beste aanbiedingen bekijken. Deze wordt dagelijks bijgewerkt, zodat je zeker weet dat je niet te veel betaalt.

Huawei Ascend Mate 7

Huawei Ascend Mate 7 prijzen vergelijken

Bekijk product

We hebben momenteel geen Huawei Ascend Mate 7 prijzen. Bekijk alle Huawei smartphones.

Alle Huawei smartphones met prijzen

(Via)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Huawei Ascend Mate 7
Huawei Ascend Mate 7

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu