Huawei Ascend P6 Android 4.4 update komt in januari 2014

Gijs Ettes
14 november 2013, 17:30
1 min leestijd
Huawei Ascend P6 Android 4.4 update komt in januari 2014
Ascend P6 Android 4.4 update

Huawei topman Yu Chengdong heeft aangegeven dat de Ascend P6 Android 4.4 update aan het einde van januari 2014 beschikbaar zal worden. De Ascend P6 ontvangt dus geen update naar Android 4.3 (Jelly Bean), maar zal direct worden bijgewerkt naar Android 4.4 (KitKat).

Momenteel draait de Ascend P6 op Android 4.2.2 (Jelly Bean) met de EmotionUI-skin van Huawei. Deze heeft geen apart applicatie-overzicht, maar toont juist alle beschikbare apps op de homescreens. EmotionUI heeft veel weg van de Miui-skin en bevat een aantal handige functies waaronder toegangsbeheer. De software is echter niet foutloos, waardoor een update gewenst is.

Lees verder na de advertentie.

Huawei is in Nederland na Samsung en Apple inmiddels de grootste smartphonefabrikant wat betreft verkoopcijfers. Dat is mede te danken aan de Ascend P6, een smartphone die opvalt door zijn geringe afmetingen en de dikte van nog geen 6,2 millimeter.

Het toestel heeft een 4,7 inch-scherm met een resolutie van 720 x 1280 pixels, ondersteuning voor dual-sim, een 1,5GHz-quadcore-processor en 2GB aan werkgeheugen. Verder is 8GB opslaggeheugen aan boord voor apps, foto`s en muziek.

Lees meer over de Huawei Ascend P6

Onze ervaringen met dit Huawei-toestel lees je in de Ascend P6 review.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Huawei Ascend P6
Huawei Ascend P6

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu