Asphalt 8: weer een prachtige racegame van Gameloft

Gijs Ettes
25 augustus 2013, 14:28
1 min leestijd
Asphalt 8: weer een prachtige racegame van Gameloft
asphalt 8

Als je van racen op je Android-smartphone of -tablet houdt, zit je al 7 delen erg goed met de populaire Asphalt-games van Gameloft. Nu kun je echter weer wat nieuws naar je Android halen, want Asphalt 8: Airborne is afgelopen week verschenen in Google Play.

In Asphalt 8 zitten maar liefst 47 auto’s, waarvan een groot deel nieuw is. De naam Airborne slaat op het feit dat je dit keer tijdelijk in de lucht kunt springen met je auto, om zo kortstondig te zweven. Mooie sprongen leveren je uiteraard meer punten op. Asphalt is sowieso geen realistische racetitel te noemen: beuken en boosten horen er allebei bij.

Lees verder na de advertentie.

Asphalt  8: Airborne ziet er wederom prachtig uit op je Android-toestel, zoals al te zien was in een trailer uit juli. De game biedt daarnaast verschillende modi voor online multiplayer. Zo kun je tegen de recente records van je vrienden racen, maar ook live tegen andere tegenstanders. Offline is er natuurlijk een uitgebreide carrièremodus.
https://www.youtube.com/watch?v=jpSGZsgga_I
Hoewel het prijskaartje van Asphalt 8 niet al te hoog is, bevat de game wel in-app aankopen. Dit verdienmodel zagen we ook al terug in Asphalt 7: Heat. Die titel was echter prima speelbaar zonder ook maar één in-app aankoop te doen. Of dit weer het geval is, kunnen we nu nog niet zeggen. Je koopt namelijk slechts credits met je geld, credits die je ook zelf kunt verdienen.

Download: Asphalt 8: Airborne (€0,89)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu