Deze Asus-toestellen krijgen een Android 6.0-update
Erwin Vogelaar

Asus heeft aangekondigd welke toestellen in zijn line-up Android 6.0 (Marshmallow) krijgen. Welke Zenfones en PadFones zitten erbij?

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Asus Android 6.0

Asus heeft via zijn ZenTalk-forum bekend gemaakt welke toestellen van het bedrijf de Android 6.0-update krijgen. Niet alleen de nieuwere ZenFone-toestellen krijgen de nieuwste versie van het Android-besturingssysteem, maar ook de PadFone S uit 2014 zit erbij. De PadFone S is wel direct de enige telefoon uit dat jaar met de update.

De volledige lijst met toestellen ziet er zo uit:

  • PadFone S
  • ZenFone 2
  • ZenFone 2 Deluxe / Special Edition
  • ZenFone 2 Laser
  • ZenFone Selfie

Asus Android 6.0

Het is nog niet bekend wanneer de update naar bovenstaande toestellen wordt uitgerold. Met de update krijgen de toestellen onder andere de nieuwe slimme zoekfunctie Google Now on Tap en de mogelijkheid om app-permissies te beheersen. Voor alle informatie rond Android 6.0 verwijzen we je graag door naar ons Android Marshmallow-overzicht.

Lees het laatste nieuws over Asus

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.